Passa på att ta del av årets största erbjudande innan priserna höjs på Zipforce Slim och Distance vid årskiftet

Elmotorn för alla cyklar

Zipforce är en portabel elmotor som gör vilken cykel som helst till en elcykel, på bara 15 minuter. Hållbart, fartfyllt och billigt.

Vi ger dig fri frakt och fri retur på din Zipforce.

Välj att betala nu, sen eller dela upp köpet hos Klarna.

Vi skickar normalt din Zipforce dagen efter beställning.

BLACK FRIDAY

15% på allt + fina gåvor på köpet

Konvertera din favoritcykel till elcykel på några minuter. Nu har du chansen att ta del av årets största erbjudande på Zipforce. 15% på alla Zipforcemodeller och du får en mobilhållare och en vattenflaska (värde 500:-) på köpet.

1000:- RABATT OCH MOBILBHÅLLARE PÅ KÖPET!

Zipforce förvandlar din vanliga cykel till en elcykel

Zipforce är perfekt för dig som vill cykla eldrivet men inte vill köpa en elcykel. Zipforce elmotor monteras på fram- eller bakhjulet på din vanliga cykel och gör dig till stolt ägare av en elcykel. När du vill cykla eldrivet, klickar du enkelt i Zipforce laddningsbara hjälpmotor i det monterade fästet och du är redo att cykla i väg med härlig motorassistans. Med extra fästen kan du dessutom flytta din Zipforce mellan olika cyklar. Ett klart prisvärt alternativ till en renodlad elcykel. 

Zipforce Slim

5 990 kr

Zipforce Slim är en ny generation av Elcykel-kit för att bygga om din cykel till elcykel. Den är lätt, tyst och med ett fulladdat batteri räcker den upp till ca 40 km. Perfekt för dig som pendlar eller cyklar i stadsmiljön. Kan monteras på både fram och bakhjul, du väljer.

Zipforce Distance

6 990 kr

Zipforce Distance är en ny generation av Elcykel-kit för att bygga om din cykel till elcykel. Den är tyst och med ett fulladdat batteri räcker den upp till ca 70 km. Perfekt för dig som vill cykla längre sträckor. Kan monteras på både fram och bakhjul, du väljer.

Zipforce One

6 490 kr
5 990 kr

Zipforce ONE är vår första modell för att bygga om din vanliga cykel till en elcykel med en räckvidd på upp till 60 km. Kan monteras på både fram och bakhjul, du väljer. PAS anslutning är trådbunden på denna modell.

 

Din cykel blir en elcykel

Montera Zipforce fram eller bak på din vanliga cykel för förvandla den till en elcykel. Lätt!

Zip on – Zip off

När du vill ha extra fart klickar du enkelt i Zipforce hjälpmotor i det monterade fästet. Kul!

Portabel elmotor

Klicka ur och bär med dig Zipforce när du parkerat din cykel så minimerar du stöldrisken. Smart!

Spela videoklipp

Zipforce Slim &
Zipforce Distance

Zipforce har lanserat två nya kvalificerade elmotorer. Med en ny tystare motor är ljudnivån mycket lägre. Dessutom går installationen betydligt snabbare nu när installation av trampsensor har reducerats till att enbart klämma fast en trådlös sensor på pedalarmen

Lång räckvidd

Med en fulladdad Zipforce kan du köra i upp till 60 km på en laddning, din körstil påverkar hur långt du kommer. Varje gång du bromsar återladdas elmotorn. I appen har du full koll på laddning och dina inställningar. Du kan ladda din Zipforce i ett vanligt eluttag, full laddning når du efter cirka 4 timmar.

Liten, smidig och portabel

Ta med Zipforce varje gång du parkerar din cykel. Med ett enkelt klick lossar du Zipforce från cykelfästet och slipper därmed stöldrisken eftersom du aldrig lämnar kvar elmotorn på cykeln. Zipforce Slim väger endast 2 kg.

Enkel att installera

Zipforce passar de flesta cyklar och monteras enkelt med hjälp av det tillhörande cykelfästet. Du kan placera fästet vid fram- eller bakhjulet beroende på vad som passar dig och din cykel bäst. När du vill cykla utan elmotor lämnar du helt enkelt Zipforce hemma eller i väskan och får samma cykelupplevelse som du alltid haft på din cykel.

Provcykla Zipforce!

Nu kan du provcykla Zipforce i Stockholm och på vår fabrik i Lagan, Småland. Boka nu direkt för att testa fartfylld motorassistans!

*Ange vilken dag och tid som passar dig. Vi hör av oss via mejl eller telefon för att boka en tid.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du uppdateringar om erbjudanden, roliga händelser och nyheter från Zipforce-teamet!

4.5/5
4.3/5
4.5/5