1000:- RABATT OCH MOBILBHÅLLARE PÅ KÖPET!

1000:- rabatt

Konvertera din vanliga cykel till en elcykel med ett enkelt klick. Använd rabattkoden vid beställning så får du en snygg mobilhållare på köpet .

Erbjudandet gäller mellan 26/11 - 3/12

Zipforce ONE

6 490 kr

5 490 kr

Zipforce ONE är det kompletta paketet för att bygga om din vanliga cykel till en elcykel. Allting följer med för att du ska kunna cykla eldrivet. Du får även en snygg mobilhållare på köpet.

Beställ din Zipforce med 1000kr rabatt och få en snygg mobilhållare på köpet.

Zipforce BLACK

6 990 kr

5 990 kr

Zipforce Black Edition är vår nya minimalistiska design på den portabla elmotorn. Den är lackad helt i en svart nyans, både motor och fäste. Den är för dig som vill ha en diskret design som passar till mörka däck. Allting följer med för att du ska kunna cykla eldrivet, på ett hållbart, smart och enkelt sätt, genom att använda det du redan äger

Beställ din Zipforce med 1000kr rabatt och få en snygg mobilhållare på köpet.

Vår gåva till dig

MOBILHÅLLARE

Gåva

  • Konstruerad för att passa cyklar av olika storlekar
  • Kan anpassas till olika storlekar på styren
  • Håller ett fast grepp, även på guppiga vägar
  • Passar de flesta mobiltelefonerna som finns på marknaden
  • Enkelt att montera av och på
  • Diskret och minimalistisk design

Zipforce skoskydd

Gåva

Zipforce regnöverdrag skyddar kläder och skor mot stänk och smuts. Skyddet är enkelt att sätta på och designen gör att du kan cykla i vanliga skor. Det vattentäta materialet skyddar skor samt underbenen upp till knät. Regnöverdraget fästs runt benen med kardborreband och hålls på plats med ett band under skorna.

 
Zipforce passar dig som
  • Ibland ställer din cykel på osäkra ställen.’
  • Redan har en favoritcykel.
  • Ibland vill ha motion och ibland få hjälp av elmotor.
  • Vill kunna dela elmotor mellan olika cyklar.

 

Zipforce monteras på framhjulet med hjälp av vårt unika snabbfäste. Fästet är utvecklat för att passa så många cyklar som möjligt.

Modell Zipforce ONE 250W,
Motor nominell uteffekt – 250 W,
Batteri spänning – 22.2 V,
Batteri – 14.5 Ah/313.2 Wh,
Laddningstid – 4 timmar (4 A laddare),
Estimerad räckvidd max/min – 50/25 km (32/16 miles),
Maxhastighet med assistans – 25 km/h,
Vikt Motor and Batteri – 2,7 kg,
Vikt Fäste och Pedalsensor – 0.4 kg,
Vikt Laddare – 0.4 kg,
Motor Dimensioner – 270x140x850 mm

 

Zipforce fungerar bäst med relativt släta däck som är avsedda för cykling på väg, men kan även användas med grövre mönstrade däck så länge centrum är likformigt över hela däcket.

 

När du trampar, känner en trampsensor av din trampfrekvens (kadensen) och motorn drar igång – gummihjulet som ligger an mot cykelns däck snurrar och driver cykeln framåt. 

 

Vid full assistans under normal cykling, räcker batteriet i cirka 30 km. Om du hjälper till mycket själv, kan batteriet räcka i upp till 50 km. Zipforce är också utrustad med regenerativ bromsning som ger en lätt motorbroms och samtidigt laddar batteriet. 

 

Elcyklar är enligt lag begränsade till 25 km/h, och detta gäller även Zipforce. Vid högre hastigheter slutar motorn att driva, men du kan fortfarande, med egen kraft, få upp cykeln i högre hastigheter.

 

Zipforce är en portabel elmotor som du monterar på framhjulet på din vanliga cykel för att konvertera den till en elcykel. När du ska cykla, klickar du enkelt i Zipforce hjälpmotor i det monterade fästet. Med extra fästen kan du dessutom flytta din Zipforce mellan olika cyklar.

 

Vi tillverkar Zipforce i Småland och har därför oftast reservdelar på lager. Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig.

 

Ett urladdat batteri tar ungefär fyra timmar att ladda fullt med den medföljande laddaren.

 

Zipforce går att montera på de flesta cyklar, men vissa modeller kan kräva lite mer modifiering än andra. Fästet är utvecklat för att passa så många cyklar som möjligt. Om du är osäker – skicka gärna en bild på din cykel till support@zipforce.zendesk.com så kan vi ta en titt på den och hjälpa dig.

 

Motorns assistansnivå, det vill säga hur mycket hjälp du vill ha, ställer du in med ett skruvreglage som sitter på enheten. Du kan också ställa in motorn via Zipforce mobilapp. Finns för både Android och iOS.

 

Zipforce är en portabel separat elcykelmotor och inte en komplett elcykel.

Zipforce är vattentålig och klarar regn bra. Zipforce har genomgått omfattande tester och är CE-märkt enligt nya elcykeldirektivet 2017 som gäller inom EU. Det innebär att Zipforce uppfyller samma täthetskrav som alla elcyklar.
 

 

Din Zipforce har ett års garanti och 30 dagars returrätt.

 
Zipforce går fint att montera på bakhjulet. Tänk i så fall på att ställa om till ”Reverse Mode” i appen. Det är vanligare med montering på framhjulet eftersom pakethållare och stänkskärm ofta är i vägen för en bakhjulsmontering. 

 

Vi finns på Dalagatan 76 i Stockholm. Du är välkommen att testa Zipforce, släng oss ett mejl till support@zipforce.zendesk.com så bokar vi tid.

 

Vi använder Li-ion celler från Samsung. Batteriet ska klara ca 1000 laddcykler med god prestanda. Kontakta kundtjänst om du behöver byta batteri så hjälper vi dig.

 

Zipforce är ett miljövänligt alternativ, då den drivs av el och ger dig möjligheten att använda din befintliga cykel i stället för att köpa en helt ny elcykel. På så sätt kan vi hjälpas åt att spara in på naturens resurser, genom sund återvinning och därmed begränsa materiellt överflöd.

Zipforce i sig är också klimatsmart med en återvinningsgrad om 80-90 %.

Zipforce ger dig flexibilitet och valmöjligheter, då du med hjälp av elmotorn, kan avverka längre distanser på ett miljövänligt och sparsamt sätt i stället för att använda tyngre och större färdmedel. När du vill motionera så använder du cykeln som en vanlig cykel. Zipforce kan dessutom, enkelt och smidigt, användas på flera cyklar, så att fler i familjen kan använda ett miljösmart alternativ. Zipforce är både Clean Tech och Health Tech i ett och samma paket.

© Copyright Zipforce - All Rights Reserved.