HÅLLBARHET

Zipforce inspirerar till en hälsosam livsstil genom att främja cykling. Den snabbmonterade elmotorn ger cyklister över hela världen flexibilitet att välja när man önskar motorassistans och när man vill koppla bort motorn för att träna på sin vanliga cykel.

Z

I

P

F

O

R

C

E

POWER TO YOUR BIKE

Vår vision för hållbarhet

Vi utvecklar redan existerande resurser på ett smart och effektivt sätt när befintliga cyklar blir till elcyklar. Vår produkt är liten och smart paketerad och är därför enkel och smidig att transportera världen över. På så sätt hjälper vi till att begränsa användandet av nya resurser och hjälper till att minska transportbehovet.

Som att uppfinna hjulet, med miljön i fokus

Cykla hand i hand med miljön

Med Zipforce använder man det man redan äger, en cykel, för att skapa en elcykel. Det sparar på naturens resurser och minskar dessutom transportkostnader och trafikutsläpp eftersom Zipforce är betydligt mindre än en elcykel. Återanvändandet och uppgraderandet av en befintlig cykel hjälper till att spara in på material som annars skulle behövas för att tillverka en ny elcykel. Dessutom är paketeringen av Zipforce smart och liten, vilket innebär att den är lätt och enkel att transportera över hela världen jämfört med en stor elcykel.

 

Hållbarhet i kronor och ören

Priset för en Zipforce är betydligt lägre än för en ny elcykel. De flesta människorna har redan en cykel hemma så det är ekonomiskt att återanvända det som redan finns. Ytterligare en fördel är att det är enkelt att dela Zipforce mellan flera cyklar, genom att köpa till ett par extra fästen. Samtidigt medför det en lägre försäkringskostnad och begränsad stöldrisk, eftersom Zipforce är enkel att ta loss från cykeln för att bära med sig.

 

HÅLLBARHET SOM LIVSSTIL

Zipforce inspirerar till en hälsosam livsstil genom att främja cykling. Den ger också användaren flexibilitet och alternativ, eftersom den kan användas när man exempelvis önskar motorassistans till jobbet och kopplas bort när man vill träna på vägen hem. Zipforce är säker och stängs av när cyklisten slutar trampa. Dessutom är det enkelt att ställa in hastighet och hur mycket motorhjälp som önskas.