Publicerad den

Motivera till mer cykling till jobbet

Zipforce som är en av fyra affärspartner till cykelvänligast-programmet har lanserat ett nytt initiativ som heter ”Provcyklingskampanjen” för att uppmuntra till mer cykling till jobbet.

Alla företag oavsett om de är med i programmet eller inte, kan enkelt och gratis delta i kampanjen. Det enda ni behöver göra är att skicka en intresseanmälan här. Vi skickar en vikbar cykel tillsammans med en Zipforce till er arbetsplats så ni får prova Zipforce hos er. Ni kan göra det till ett roligt och socialt event på företaget och kommer dessutom få ett unikt erbjudande för de som vill cykla elektriskt med Zipforce.

Zipforce är en liten och portabel elmotor som omvandlar vilken cykel som helst till en elcykel. En svensk produkt som gör det möjligt för många att pendla till jobbet med elcykel. Istället för att satsa på en dyr elcykel, kan du göra din egen gamla cykel till elcykel på ett hållbart och enkelt sett. Du behöver inte vara orolig för stöldrisken eftersom du kan ta Zipforce med dig vart du går. Modellen Slim väger endast 2kg vilket gör det enkelt för att ta med dig till jobbet eller gymmet när det passar. Du kan även dela Zipforce med andra kollegor eller familjemedlemmar.

Provcyklingskampanjen vill uppmuntra till mer cykling till jobbet genom att erbjuda ett hållbart och smidigt alternativ jämfört med elcyklar. Zipforce riktar sig till arbetsplatser som värnar om miljön och sina anställdas hälsa och som vill uppmuntra till nya och innovativa lösningar. Att delta i kampanjen är helt gratis och anmälan görs HÄR.