Press

Vi på Zipforce är stolta och glada över att ha fått ett sådant fint mottagande i samband med vår lansering. Vi är till exempel nominerade i 33-listan – tidningarna Affärsvärlden och Ny Tekniks lista över unga och innovativa bolag i Sverige. Vi är också omnämnda i flera tidningar.

Reportage av DI:

"När Måns Bengtsson fick längre pendlingsväg till jobbet föddes idén om en portabel elmotor till en helt vanlig cykel. Fyra år senare började Zipforce säljas i Sverige och nu väntar en enorm uppskalning. ”Det blir rätt stora siffror rätt snabbt.”"

Test av M3.se:

"Svensktillverkade Zipforce är ett bländande exempel på en smart lösning för dig som redan har en cykel du trivs med, men som emellanåt även vill kunna njuta av en assisterande elmotor. Den smidiga motorn är enkel att lossa för att ta med och ladda liksom för att återställa cykeln för en manuell drift. Ett klart prisvärt alternativ till en renodlad elcykel." 

Läs mer på M3.se

Test av Allt om Elcyklar:

”Den ska göra att en vanlig cykel kan konverteras till elcykel. Den tycks enkel att montera. Och vår testkörning visar att Zipforce lever i stora drag upp till förväntningarna.”

Cycling Plus:

”Svenska Zipforce lanserar en innovation inom cykelbranschen, en elmotor kombinerad med ett batteri som går att ta med sig och har en sammanlagd vikt på bara 2,7 kg.”

Presskontakt 

Alexander.alpstig@zipforce.se

Media Kit

 Loggor - Produktbilder - Miljöbilder

Ladda ned här