Zipforce kombinerar smart teknologi med svensk ingenjörskonst för att skapa ett hållbart, prisvärt och roligt sätt för dig att elektrifiera din vanliga cykel. 

Titta på vår steg-för-steg installationsvideo eller läs manualen hur du installerar och monterar Zipforce på din cykel. 

Hållbart och klimatsmart

Zipforce är en hållbar lösning för dig som vill vara både aktiv och miljömedveten. När du gör om din befintliga cykel till en elcykel bidrar du till en mindre klimatpåverkan och ett snällare användande av jordens resurser, än om du köper en fabriksny elcykel. Zipforce köper du dessutom för bara en tredjedel av kostnaden.

Fler cyklar, mera glädje

Du kan flytta din Zipforce mellan familjens olika cyklar genom att köpa till extra fästen. Vi har ofta specialpris på våra paketerbjudanden för par, medelstora och stora familjer. Zipforce kan till och med driva en tandemcykel.

CE-märkt och vattentålig

Zipforce har genomgått omfattande tester och är både vattentålig och CE-märkt enligt elcykeldirektivet 2017 inom EU. Det innebär att Zipforce uppfyller samma täthetskrav som alla elcyklar.

Gör om din cykel till en elcykel

Zipforce är en portabel elmotor som du monterar vid fram- eller bakhjulet på din vanliga cykel för att konvertera den till en elcykel. Smart, hållbart, prisvärt.

Så här enkel är Zipforce

När du ska cykla, klickar du enkelt i Zipforce hjälpmotor i det monterade fästet. Med extra fästen kan du dessutom flytta din Zipforce mellan olika cyklar. Ett klart prisvärt alternativ till en renodlad elcykel.

Power to your bike

Zipforce konverteringskit förvandlar din vanliga cykel till en elcykel.

Features

Batteri

Batteriet hos Zipforce ONE är laddningsbart av typen Lithium-ion (Li-ion) vilket ger hög energi och effekttäthet i förhållande till vikt och adderar endast lite extra vikt till cykeln. Hela Zipforce-enheten väger endast 2,7 kg. Batteriet återladdas varje gång du bromsar.

Fäste

Montera det medföljande fästet vid fram- eller bakhjulet beroende på vad som passar dig och din cykel bäst. Du kan dessutom använda samma Zipforce ONE elmotor till flera cyklar. Köp bara till extra fästen till dina andra cyklar så är de också redo för lite extra farthjälp.

 

Miljösmart elmotor

Motorn hos Zipforce ONE är en 3-fas permanentmagnetmotor, vilket är ett miljövänligt alternativ eftersom den drivs av el och ger dig möjligheten att använda din befintliga cykel i stället för att köpa en nytillverkad elcykel. Zipforce ONE i sig är klimatsmart med en återvinningsgrad om 80–90 %.

 

CE-märkt och vattentålig

Zipforce ONE har genomgått omfattande tester och är vattentålig och CE-märkt enligt elcykeldirektivet 2017 som gäller inom EU. Det innebär att Zipforce ONE uppfyller samma täthetskrav som alla elcyklar.

Appen

Med Zipforce app kan du styra inställningarna på din Zipforce ONE-motor och se hur din resa går under tiden du cyklar. Du kan göra inställningar och se aktuell statistik, exempelvis hur långt du har cyklat och din batteritid. Appen finns att ladda ner på Google Play och App Store.

Hållbart och klimatsmart

Genom att göra om din befintliga cykel till en elcykel bidrar du till en mindre klimatpåverkan, för en tredjedel av kostnaden.

Lång räckvidd

Zipforce kan köras upp till 60 km på en laddning, din körstil påverkar räckvidden. Elmotorn återladdar när du bromsar.

Liten, smidig och portabel

Du tar på och av Zipforce elmotor med ett enkelt klick, och minskar därför stöldrisken.

Enkel att installera

Zipforce passar de flesta cyklar och monteras enkelt via ett cykelfäste. Placera fästet vid fram- eller bakhjulet.

Växla mellan superkraft och muskelkraft

Du får superkrafter upp till 25 km/h och kan cykla långt utan att bli svettig. Klicka ur Zipforce när du vill använda muskelkraft.

Flera cyklar, samma motor

Använd samma elmotor till flera cyklar. Köp till extra fästen till dina andra cyklar så är de också redo för extra farthjälp.

Zipforce ONE

6 490 kr

Zipforce ONE är det kompletta konverteringskitet för att bygga om din vanliga cykel till en elcykel med en räckvidd på upp till 60 km.

Zipforce Black Edition​

6 990 kr

Zipforce Black Edition är perfekt för dig som älskar en diskret design och vill ha en Zipforce som matchar både din cykels svarta däck och din stil.

Smarta tillbehör

Hitta smarta tillbehör som förenklar ditt liv med Zipforce – mobilhållare, reseladdare, stänkskydd, extra fästen, cykelkorgsfäste m.m.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du uppdateringar om erbjudanden, roliga händelser och nyheter från Zipforce-teamet!

4.5/5
4.2/5
4.4/5