Zipforce Slim & Distance är här

Zipforce har lanserat två nya unika produkter som är förbättrade på flera punkter jämför med tidigare modeller – tystare, lägre vikt, enklare installation.

Ta det lugnare och öka farten

Cykla eldrivet behöver inte vara dyrt. Zipforce prisvärda elmotorer fästs vid fram- eller bakhjulet på din vanliga cykel och ger dig farthjälp på upp till 25 km/h. Perfekt för dig som vill cykelpendla till och från jobbet utan att bli svettig eller bara vill ha extra motorassistans på cykelturen.


Zipforce Slim (NEW)


5 990 kr

Zipforce Slim är en ny generation av Elcykel-kit för att bygga om din cykel till elcykel. Den är lätt, tyst och med ett fulladdat batteri räcker den upp till ca 45 km.


Zipforce Distance (NEW)


6 990 kr

Zipforce Distance är en ny generation av Elcykel-kit för att bygga om din cykel till elcykel. Den är tyst och med ett fulladdat batteri räcker den upp till ca 70 km.


Zipforce ONE

6 490 kr
5 990 kr

Zipforce ONE är det kompletta konverteringskitet för att bygga om din vanliga cykel till en elcykel med en räckvidd på upp till 60 km.

Spela videoklipp

Vilken Zipforce är rätt för dig?

ZIPFORCE Modell

Zipforce Slim

Zipforce Distance

Zipforce ONE (utgående modell)

Räckvidd min/max

20/40 km

30/70 km

30/60 km

Maxhastighet

25 km/h

25 km/h

25 km/h

Motor och batteri vikt

2 kg

2.9 kg

2.7 kg

Laddningstid

2,5 timmar (4 A laddare)

4 hours (4 A charger)

4 hours (4 A charger)

Motormått

275x107x80 mm

270x140x85 mm

270x140x85 mm

PAS-anslutning

Trådlös

Trådlös

Trådbunden

Hållbart och klimatsmart​

Genom att göra om din befintliga cykel till en elcykel bidrar du till en mindre klimatpåverkan, för en tredjedel av kostnaden.

Lång räckvidd​

Zipforce kan köras upp till 60 km på en laddning, din körstil påverkar räckvidden. Elmotorn återladdar när du bromsar.

Liten, smidig och portabel​

Du tar på och av Zipforce elmotor med ett enkelt klick, och minskar därför stöldrisken.

Enkel att installera​

Du får superkrafter upp till 25 km/h och kan cykla långt utan att bli svettig. Klicka ur Zipforce när du vill använda muskelkraft.

Växla mellan superkraft och muskelkraft​

Du får superkrafter upp till 25 km/h och kan cykla långt utan att bli svettig. Klicka ur Zipforce när du vill använda muskelkraft.

Flera cyklar, samma motor​

Använd samma elmotor till flera cyklar. Köp till extra fästen till dina andra cyklar så är de också redo för extra farthjälp.

Features

Batteriet hos Zipforce är laddningsbart av typen Lithium-ion (Li-ion) vilket ger hög energi och effekttäthet i förhållande till vikt och adderar endast lite extra vikt till cykeln. Zipforce Slim väger endast 2 kg. Batteriet återladdas varje gång du bromsar.

Montera det medföljande fästet vid fram- eller bakhjulet beroende på vad som passar dig och din cykel bäst. Du kan dessutom använda samma Zipforce elmotor till flera cyklar. Köp bara till extra fästen till dina andra cyklar så är de också redo för lite extra farthjälp.

Motorn hos Zipforce är en 3-fas permanentmagnetmotor, vilket är ett miljövänligt alternativ eftersom den drivs av el och ger dig möjligheten att använda din befintliga cykel i stället för att köpa en nytillverkad elcykel. Zipforce i sig är klimatsmart med en återvinningsgrad om 80–90 %.

Zipforce har genomgått omfattande tester och är vattentålig och CE-märkt enligt elcykeldirektivet 2017 som gäller inom EU. Det innebär att Zipforce ONE uppfyller samma täthetskrav som alla elcyklar.

Med Zipforce app kan du styra inställningarna på din Zipforce ONE-motor och se hur din resa går under tiden du cyklar. Du kan göra inställningar och se aktuell statistik, exempelvis hur långt du har cyklat och din batteritid. Appen finns att ladda ner på Google Play och App Store.

Installation

Så här installerar du Zipforce

Läs manualen eller titta på vår steg-för-steg-video hur du installerar Zipforce ONE på din cykel.

4.5/5
4.2/5
4.4/5