Zipforce ONE

Zipforce ONE är det kompletta konverteringskitet för att bygga om din vanliga cykel till en elcykel. Allt följer med för att du ska kunna cykla eldrivet på ett hållbart, smart och roligt sätt: Elmotor, laddningsbart batteri, laddare, pedalsensor och ett cykelfäste. 

Ta det lugnare och öka farten

Cykla eldrivet behöver inte vara dyrt. Zipforce ONE prisvärda elmotor fästs vid fram- eller bakhjulet på din vanliga cykel och ger dig farthjälp på upp till 25 km/h. Perfekt för dig som vill cykelpendla till och från jobbet utan att bli svettig eller bara vill ha extra motorassistans på cykelturen.

Din cykel blir en elcykel

Montera Zipforce fram eller bak på din vanliga cykel för förvandla den till en elcykel. Lätt!

Zip on – Zip off

När du vill ha extra fart klickar du enkelt i Zipforce hjälpmotor i det monterade fästet. Kul!

Portabel elmotor

Klicka ur och bär med dig Zipforce när du parkerat din cykel så minimerar du stöldrisken. Smart!

Spela videoklipp


Zipforce ONE

6 490 kr

Zipforce ONE är det kompletta konverteringskitet för att bygga om din vanliga cykel till en elcykel med en räckvidd på upp till 60 km.


Zipforce Black Edition


6 990 kr

Zipforce Black Edition är perfekt för dig som älskar en diskret design och vill ha en Zipforce som matchar både din cykels svarta däck och din stil.


Zipforce Refurbished


4 995 kr

Refurbished – Våra demo-elmotorer i modellen Zipforce ONE.

Hållbart och klimatsmart​

Genom att göra om din befintliga cykel till en elcykel bidrar du till en mindre klimatpåverkan, för en tredjedel av kostnaden.

Lång räckvidd​

Zipforce kan köras upp till 60 km på en laddning, din körstil påverkar räckvidden. Elmotorn återladdar när du bromsar.

Liten, smidig och portabel​

Du tar på och av Zipforce elmotor med ett enkelt klick, och minskar därför stöldrisken.

Enkel att installera​

Du får superkrafter upp till 25 km/h och kan cykla långt utan att bli svettig. Klicka ur Zipforce när du vill använda muskelkraft.

Växla mellan superkraft och muskelkraft​

Du får superkrafter upp till 25 km/h och kan cykla långt utan att bli svettig. Klicka ur Zipforce när du vill använda muskelkraft.

Flera cyklar, samma motor​

Använd samma elmotor till flera cyklar. Köp till extra fästen till dina andra cyklar så är de också redo för extra farthjälp.

Features

Batteriet hos Zipforce ONE är laddningsbart av typen Lithium-ion (Li-ion) vilket ger hög energi och effekttäthet i förhållande till vikt och adderar endast lite extra vikt till cykeln. Hela Zipforce-enheten väger endast 2,7 kg. Batteriet återladdas varje gång du bromsar.

Montera det medföljande fästet vid fram- eller bakhjulet beroende på vad som passar dig och din cykel bäst. Du kan dessutom använda samma Zipforce ONE elmotor till flera cyklar. Köp bara till extra fästen till dina andra cyklar så är de också redo för lite extra farthjälp.

Motorn hos Zipforce ONE är en 3-fas permanentmagnetmotor, vilket är ett miljövänligt alternativ eftersom den drivs av el och ger dig möjligheten att använda din befintliga cykel i stället för att köpa en nytillverkad elcykel. Zipforce ONE i sig är klimatsmart med en återvinningsgrad om 80–90 %.

Zipforce ONE har genomgått omfattande tester och är vattentålig och CE-märkt enligt elcykeldirektivet 2017 som gäller inom EU. Det innebär att Zipforce ONE uppfyller samma täthetskrav som alla elcyklar.

Med Zipforce app kan du styra inställningarna på din Zipforce ONE-motor och se hur din resa går under tiden du cyklar. Du kan göra inställningar och se aktuell statistik, exempelvis hur långt du har cyklat och din batteritid. Appen finns att ladda ner på Google Play och App Store.

Specifikation

Teknisk specifikation Zipforce ONE

 • Modell Zipforce ONE 250W

 • Motor nominell uteffekt – 250 W

 • Batterispänning – 22,2 V

 • Batteri – 14,5 Ah/313,2 Wh

 • Laddningstid – 4 timmar (4 A laddare)

 • Estimerad räckvidd upp till – 60 km (38 miles)

 • Maxhastighet med assistans – 25 km/h

 • Vikt motor och batteri – 2,7 kg

 • Vikt fäste och pedalsensor – 0,4 kg

 • Vikt laddare – 0,4 kg

 • Motordimensioner – 270x140x85 mm

Installation

Så här installerar du Zipforce ONE

Läs manualen eller titta på vår steg-för-steg-video hur du installerar Zipforce ONE på din cykel.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du uppdateringar om erbjudanden, roliga händelser och nyheter från Zipforce-teamet!

4.5/5
3.6/5
4.4/5