Elmotorn för alla cyklar

Zipforce är en portabel elmotor som gör vilken cykel som helst till en elcykel, på bara 15 minuter. Enkelt, smart, fartfyllt.

Prova på – Fri frakt & Retur

Prova på helt gratis. Är du inte nöjd kan du skicka tillbaks den till oss utan kostnad

1-3 Dagars leverans

Vi skickar normalt din Zipforce dagen efter beställning.

Betala med Klarna

Välj att betala nu, sen eller dela upp köpet hos Klarna.

Zipforce förvandlar din vanliga cykel till en elcykel

Zipforce är perfekt för dig som vill cykla eldrivet men inte vill köpa en elcykel. Zipforce elmotor monteras på fram- eller bakhjulet på din vanliga cykel och gör dig till stolt ägare av en elcykel. När du vill cykla eldrivet, klickar du enkelt i Zipforce i det monterade fästet och du tar den med dig när du är klar. Med extra fästen kan du dessutom flytta din Zipforce mellan olika cyklar.

Ge din cykel elcykel möjlighet

Montera Zipforce fram eller bak på din vanliga cykel för att ge den elcykel-egenskaper. Lätt!

Portabel elmotor

Klicka ur och bär med dig Zipforce när du parkerat din cykel så minimerar du stöldrisken. Smart!

Utvecklad & tillverkad i Sverige

Svensk ingenjörskonst kombinerad med högkvalitet produktion i Sverige. Pålitligt!

Svensk innovation

Excellent

Smart val

Två modeller

Välj mellan två modeller. Båda är moderna, tysta och går att placera antingen på fram- eller bakhjulet.

Zipforce Slim

Det ursprungliga priset var: 6 850.00 kr.Det nuvarande priset är: 5 850.00 kr.

från 216 kr/mån med Klarna

Zipforce Slim är en ny generation av Elcykel-kit för att konvertera din cykel till elcykel. Den är lätt, tyst och med ett fulladdat batteri räcker den upp till ca 40 km. Kan monteras på både fram och bakhjul, du väljer.

Zipforce Distance

Det ursprungliga priset var: 7 990.00 kr.Det nuvarande priset är: 6 990.00 kr.

från 252 kr/mån med Klarna

Zipforce Distance är en ny generation av Elcykel-kit för att konvertera din cykel till elcykel. Den är tyst och med ett fulladdat batteri räcker den upp till ca 70 km. Kan monteras på både fram och bakhjul, du väljer.

Se Zipforce in action

ZIPFORCE SLIM & ZIPFORCE DISTANCE

Zipforce har lanserat två nya kvalificerade elmotorer. Med en ny och tystare motor är ljudnivån mycket låg. Dessutom går installationen väldigt snabbt!

ENKEL ATT INSTALLERA

Zipforce passar de flesta cyklar och monteras enkelt med hjälp av det tillhörande cykelfästet. Du kan placera fästet vid fram- eller bakhjulet beroende på vad som passar dig och din cykel bäst. När du vill cykla utan elmotor lämnar du helt enkelt Zipforce hemma eller i väskan och får samma cykelupplevelse som du alltid haft på din cykel.

Behöver du hjälp med montering?

LITEN, SMIDIG OCH PORTABEL

Ta med Zipforce varje gång du parkerar din cykel. Med ett enkelt klick lossar du Zipforce från cykelfästet och slipper därmed stöldrisken eftersom du aldrig lämnar kvar elmotorn på cykeln. Zipforce Slim väger endast 2 kg.

LÅNG RÄCKVIDD

Med en fulladdad Zipforce kan du köra i upp till 70 km på en laddning, din körstil påverkar hur långt du kommer. Varje gång du bromsar återladdas elmotorn. I appen har du full koll på laddning och dina inställningar. Du kan ladda din Zipforce i ett vanligt eluttag, full laddning når du efter cirka 4 timmar.

Provcykla Zipforce!

Du kan provcykla Zipforce i några områden både i Sverige och även utomlands. Boka nu direkt för att testa fartfylld motorassistans!

    *Ange vilken dag och tid som passar dig. Vi hör av oss via mejl eller telefon för att boka en tid.

    Plats *

    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

    Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du uppdateringar om erbjudanden, roliga händelser och nyheter från Zipforce-teamet!